Robine van Tilburg
chef online
chef online
4 July 2021
Bijgewerkt: 23 September 2021
Wie houdt er nu niet van rabarber? Deze rabarbertaart met frangipane en pistache is écht geniaal lekker. Smullen geblazen!
Deze taart doet mij aan de zomer én aan mijn bomma denken. Wie at er nog meer rabarber met bruine suiker als kind? Nog nooit gegeten? Dan is het dringend tijd om daar verandering in te brengen... maar eerst deze belachelijk lekkere rabarbertaart maken!
Video: Lissa Van Eesbeeck
Ingrediënten voor 8 personen:
- rol kant-en-klaar bladerdeeg
- klontje boter
- 4 stengels rabarber
- 3 eetlepels witte kristalsuiker
- 150 g zachte boter
- 90 g witte kristalsuiker
- 2 eieren
- 100 g amandelmeel
- 50 g fijngemalen pistachenoten
- 80 g bloem
- 100 ml melk
- koffielepeltje amandelextract
- 60 g bloemsuiker
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier